Jeg hader at få taget billeder af mig selv!


Virkelig! Jeg synes det er frygteligt.

De bliver aldrig helt gode, jeg føler mig akavet eller også kan jeg ikke genkende mig selv. Heller ikke selvom jeg synes jeg har et afslappet forhold til både min alder og min krop. Når jeg får taget et billede vil jeg have, at min personlighed skal brænde igennem både pludder på halsen og et par kilo for meget. Så jeg kan se mig selv inde bagved det hele.

Lige præcis derfor ved jeg hvordan du har det, hvis du er som de fleste af mine klienter.

Det vigtigste i et godt portræt og en god oplevelse, er ægte forbindelse. Kontakten mellem dig og mig. Så kommer der et kamera op en gang imellem, men mest har vi det hyggeligt, mens vi arbejder på dine billeder. Og det virker altså godt. Se bare her, for at læse hvad tidligere klienter har oplevet.